"CAES Trencant murs"



Com a Comissió d'activitats educatives solidàries, CAES, en col·laboració amb l'Associació cultural La Focal ens adherim  al projecte "Por cada mina una flor", el qual  forma part de "Arte por la paz: Proyectos".


"Es un proyecto de arte, paz y derechos humanos; con él quiero denunciar la existencia del muro más grande del mundo, después de la muralla china y que nadie sabe de él". 
(Mohamed Moulud Yeslem).

"Per Cada Mina Una Flor és un projecte de sensibilizació, que consisteix en sembrar una flor per cada mina, creant una línia o jardí paral·lel al mur de la vergonya al Sahara Occidental i com a eina per divulgar aquest projecte s'utilitza l'art, la cultura i altres formes pacífiques entre les quals hi destaquen:

- Una exposició itinerant de pintura (ARTE POR LA PAZ)
- Una exposició de fotografía (EL MURO)
- Performance i instalació (SEMBRANDO MINAS)
- Documental (AQUEL DIA). En procés de creació.
- Documental (LAS FLORES DEL MURO)."



Des del CAES creiem molt positiu fer arribar aquesta proposta als centres educatius que estiguin interessats en  participar tot elaborant flors de roba, paper o de qualsevol  altre material que se'ls pugui ocórrer.... per sembrar un mur de flors paral·lel. 

Aquesta és una activitat solidària amb el poble saharahui. Les flors elaborades es recolliran durant la quinzena intercultural a Blanes.

Per qualsevol dubte i/o proposta relacionada amb aquesta activitat no dubteu en fer-nos arribar les vostres idees al correu:
caesblanes2@gmail.com

Més informació al Blog "Arte por la Paz" clicant a la següent imatge.




No hay comentarios:

Publicar un comentario